top of page
COMPANY PAL FRENAK

TÁMOGATÓI PROGRAM

CSATLAKOZZON TÁMOGATÓINKHOZ!

Ez a fontos: a rezonancia a néző és az előadás között, ebből mi is táplálkozunk és a közönség is. A darabjaim nyitottak – egyik eleme a másikból nyílik ki és minden néző továbbgondolhatja, a magáévá teheti! Impulzusokkal, szenvedélyekkel dolgozunk és ebből az egészből valami tovább él és tovább történik, Önökkel, velünk és veletek…" (Frenák Pál)

A FrenÁk Társulat hisz abban, hogy a társulat és a közönség közti rezonancia nem a színházterem ajtajában kezdődik és nem a tapsrenddel ér véget. Minden létrejövő táncelőadás, siket fiatalokkal, középiskolássokkal megvalósuló oktatási program, workshop és beszélgetés közös érték és nem csak a sikereket, de az előkészítés és az létrehozás izgalmait is szeretnénk megosztani a nézőinkkel, Önökkel, Veletek.

A FrenÁk Társulat Baráti Kör és Támogatói Program lehetőséget teremt az igazi bekapcsolódásra és arra, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten hozzájárulhasson a Társulat különleges programjainak megvalósulásához. Bízunk abban, hogy a támogatói kör segítségével olyan fontos művészeti és oktatási projektek is megvalósulhatnak, amelyekre másként nem teremthető forrás és abban is bízunk, hogy minél többen élnek a támogatói program által kínált különleges és izgalmas lehetőségekkel és kedvezményekkel is.

Az évadra szóló támogatói tagság ugyanis különböző típusú és mértékű kedvezményeket nyújt nézőink számára, illetve biztosítja azt is, hogy a FrenÁk Társulat barátai valóban részesei legyenek a társulat életének, az alkotási folyamatnak

HOGYAN MÜKÖDIK?

Nincs meghatározott díj, támogatóink és barátaink maguk dönthetik el, hogy bizonyos összeghatárokon és sávokon belül, évadonként milyen összeggel támogatják a társulat munkáját és lehetőséget adunk arra, hogy a támogatói kör tagja szabadon, maga választhassa ki, hogy a különböző típusú kedvezményekből melyeket szeretné igénybe venni az adott évadban!

Ter1.jpg

TERRE

VIP hírek, jegyelővásárlási jog, különleges kedvezmények, VIP hozzáférés különleges, online tartalmakhoz

Kezdő összeg:

10 000 Ft

clement FRIS.1.JPG

FRISSON

TERRE + meghívó zárt próbákra, kedvezmény workshopokra, elő-jegyfoglalás, a támogató nevének publikálása

Kezdő összeg:

30 000 Ft

1. (Móni).jpg

FESTEN

FRISSON + meghívó évadzáró vacsorára, 4 tiszteletjegy premierekre és premier fogadásra, meghívó zártkörű rendezvényekre és nemzetközi turnékra

Kezdő összeg:

100 000 Ft

join now

Lépjen velünk kapcsolatba!

Arról, hogy milyen mértékű támogatás milyen típusú és mértékű kedvezmények igénybevételére jogosít és hogyan állíthatod össze saját, személyre szabott támogatói csomagodat arról emailben és telefonon minden támogatóval személyesen egyeztetünk.

További részletek, jelentkezés és támogatói adatlap igényelése a support@frenak.hu email-címen.

A támogatói kártyák megvásárolhatók online banki átutalással, illetve csekken való befizetéssel, valamint személyesen az előadásainkat követően a támogatói adatlap kitöltését követően. Kérjük az emailben jelezd telefonszámodat, hogy személyesen is felvehessük veled a kapcsolatot!

Let us find you!

Join our supporters' community today!

Name

Phone

Email

frenak_logo_fekete.jpg

Köszönjük a segítséget és a támogatást! A kapott összeget oktatási programjainkra, próba- és gyakorlótermek bérleti díjára és tehetséges fiatal koreográfusok és táncművészek karrierjének beindítására fordítjuk.

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page